Uzsonnás táska körkép – avagy mi alapján válassz?

Uzsonnás táska 3 Sprouts

Mielőtt lejárnád a lábad a megfelelő uzsonnás táskát keresve a gyerkőcöknek, készíts egy listát az alábbi szempontok szerint, hogy ne legyen megbánás, amikor hazaviszed a kiválasztott uzsis táskát. Mi nagyon szeretjük a listákat, mert segítenek fókuszálni, egyfajta keretet adnak és a végén lehet pipálni az elvégzett feladatot.

Mi a jelenlegi cikkünkkel csak egyfajta szempontot szeretnénk neked megmutatni, készítsd el a saját szempontrendszered és aszerint írd össze.

1. Milyen célra keresel?

Bár furcsa lehet így elsőre a kérdés, hiszen mi másra keresnél uzsonnás táskát, mint a gyermeked ételeinek hordására. 😀 Mégis nem mindegy, hogy hová fogja magával vinni a gyerek, egyáltalán ő fogja vinni, vagy te. Fontos, hogy a gyerek cipeli vagy csak tárolásra használjátok.

  • oviba, suliba
  • utazáshoz
  • kiránduláshoz
  • különórára
  • hétvégi kiruccanás
  • játszótér

2. Oldaltáska vagy hátizsák?

Van, aki az oldaltáskára esküszik, de van aki a hátizsákra. TIPPÜNK: mielőtt választanál érdemes körbejárni a témát, hiszen, ha már van hátizsák, és itt is hátizsákot választasz, akkor már izgis is lesz, hogy hogy viszi mindkettőt.

Uzsonnás táska 3 Sprouts

3. Milyen színű/mintájú legyen?

Bár a kérdés nem tűnik túl fontosnak, de hidd el nekünk, hogy a gyerek életében szinte a legfontosabb, hogy hogy néz ki és milyen minta van rajta. Sose felejtsd, hogy elsősorban a gyereknek kell tetszeni és nem neked. Ne akard a saját ízlésed ráerőltetni, hagyd, hogy kialakuljon a saját ízlés- és stílusvilága, mégha néha furán és színesen is néz ki 😀

Uzsonnás táska Bibetta

4. Szigetelt vagy sem?

Az egyik legfontosabb szempont: a szigetelt uzsonnás táskák nagy előnye, hogy több órán keresztül tartja a hőt (akár hidegen, akár melegen). Ez nagyon fontos szempont pl. a nyári időszakban, hogy hidegen tartsa az ételt és ne romoljon meg a csomagolt finomság. TIPPÜNK: válassz olyan táskát, amihez választható a mintájával megegyező jégakku, így még hosszabb ideig tartja a kívánt hőmérsékletet.

Uzsonnás táska oroszlán

5. Hány zsebe legyen?

Mit szeretnél benne tárolni? Egy rekeszes vagy több rekeszes legyen? Külön zsebekkel elválasztható legyen, vagy egyterűt szeretnél. Kulacsot külön, külső zsebben szeretnéd tárolni, vagy a táska belső terében?

Uzsonnás táska 3 Sprouts

6. Ár

Soha nem az ár szerint válassz elsősorban, bármennyire is furán hangozhat. Édesanyám tanított mindig kiskoromban, hogy nem az a drága, amiért megkérik az árát, hanem amit megveszel és utána a kukába dobhatod az első hét után. Hidd el sokszor jobban megéri inkább kifizetni a magasabb árat, de jó minőséget válassz.

7. Testvér is használni fogja?

Ez azért is egy fontos szempont, mert ha a célod az, hogy több generációt kiszolgáljon, akkor a minőség nagyon fontos, valamint olyan színűnek kell lenni, amit egy kisfiú és kislány is tud hordani (ha nem azonos neműek a csemeték).

Reméljük tudtunk segíteni, te mivel egészítenéd ki a listát? Írd meg hozzászólásban.

Ajánljuk még:

One thought on “Uzsonnás táska körkép – avagy mi alapján válassz?

  1. Pingback: Gyerek póráz, biztonsági babahámok - mi alapján válassz? | Kiddiez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X