Mama Siesta organikus, 100% vegán kiscipő, 0-24 hó, mosómedve

6,990 Ft

A spanyol Mama Siesta organikus márkát egyetlen küldetéssel hozták létre: megalkotni a legjobb baba és gyerek termékeket, amely környezetbarát, organikus, nem mérgező, igényes, minőségi és egyben biztonságos. A márka fő céljává tűzte ki, hogy hozzájáruljanak a jövő generáció jólétéhez, és hozzájáruljon környezetünk, vadvilágunk és óceánjaink megmentéséhez. A jövő generációi és az anyaföld iránti szenvedélyük az, ami eleinte inspirálta őket, és ez továbbra is ösztönzi őket a legkiválóbb termékek létrehozásához. Büszkék lehetnek arra, hogy úttörői annak a felelősségnek, tudatosságnak, amely ránk, szülőkre hárul, hogy megvédjük gyermekeink jövőjét és kellő odafigyeléssel óvjuk a környezetünket.

A Mama Siesta célja, hogy mindenkinek megmutathassa, mit hogyan tud és lehet változtatni. A márka elkötelezett, hogy hosszútávú kapcsolatokat építsen ki vásárlóival és szervezeteikkel a jobb jövő megteremtése érdekében. Aki egyszer belép a Mama Siesta világába, folyamatosan visszatér, mert tudja, hogy 100% -ban ökológiai termékeket fognak találni, és vásárlásuk hatással van a környezet védelmére. Kezdd el velünk TE is ezt az utazást, és élvezd az organikus minőséget a babád vagy gyermeked számára.

Mama Siesta 100% organikus, 100% vegán baba kiscipő, több méretben. DÍSZDOBOZBAN SZÁLLÍTVA!

Kézzel készített spanyol, egyedi kiscipők, 100% vegán. Környezetbarát organikus pamut felsővel, csúszásmentes vegán bőr velúr talppal. Ezek az imádnivaló kiscipők egyedi spanyol design szerint lettek kialakítva, előtérbe helyezve a környezettudatos, minőségi termékkínálatot. Segítséget nyújtanak már az első lépéseknél, a babakocsiban, melegen tartják az apró lábakat. Válogass TE is a barcelonai egyedi minták közül! Praktikusság, kényelem, védelem és biztonság a legkiválóbb stílusban. Választhatod akár ajándékba, keresztelőre, babaváró party-ra. A minőség és a vidám design garantáltan rabul ejt minden szívet!

A délig leadott megrendelést, már másnap átveheted a futártól! (GLS)

INGYENES házhozszállítás 25.000 Ft feletti vásárlásnál!

Kiürítés
X

mert mi így háláljuk meg, hogy velünk vagy...

10% kedvezmény

Kuponkód: thanks1210

Érvényes: 2019.12.30

Érvényes: 12.31 és minden 10.000 Ft feletti vásárlás esetén