Boya rajzeszköz 3-mas csomagolás/ezüst

4,490 Ft

A Boya rajzeszköz specialitását ergonomikus formája adja, ami teljesen eltér a többi ceruza formájú rajzkrétától. Ez az eszköz szinkronban van a kézzel, használata során a csukló teljesen szabadon mozoghat, így sokkal természetesebbé, kifejezőbbé tudja tenni a rajzolást. Többféle pozícióban is lehet a kézben tartani, így teret enged a kreativitásnak. Előnye még, hogy speciális anyagból készült, nem színezi meg a kezet, valamint nem szükséges hegyezni.

A kreativitás tanulható és ha fejlesztjük, segítségével sokkal jobban megértjük magunkat, mások reakcióit és a reakciók okait. A Boya rajzkréták formája felkelti a használója érdeklődését és mivel az eszköz használata és kézben való tartása nem behatárolt, így mindig egy kreatív végeredményt kapunk. A Boya-val tanulhatunk, játszhatunk, lazíthatunk és kibontakozhatunk.

Az ergonomikus előnyökön túl a Boya funkcionális formája a vonalak rajzolásán túl lehetőséget ad a felületek gyorsabb és könnyebb színezésére (árnyékolás).

Csomag tartalma: fehér, fekete, szürke

Díjnyertes, speciális formájú, ergonomikus rajzeszköz. A gyerekek és a professzionális szinten rajzolók kedvencévé is válhat.

A délig leadott megrendelést, már másnap átveheted a futártól! (GLS)

INGYENES házhozszállítás 25.000 Ft feletti vásárlásnál!

Készleten

Cikkszám: boya-rajzeszkoz-3-mas-csomagolasezust Kategóriák: , , , , Címkék: ,
X