.

Baby Nails - biztonságos baba körömápolás

Baby Nails baba körömreszelő

A Baby Nails sztori

A Baby Nails alapítói egy 4 főből álló családi vállalkozás, akik Stamfordban, Lincolnshire-ben élnek. Céljuk, hogy olyan egyedi termékeket hozzanak létre, amely a mindennapos feladatokat egy kicsit könnyebbé és kevésbé stresszesebbé teszik.   
 
A Baby Nails ötlete nem sokkal a kisfiúk születése után jött létre 2013-ban. A csecsemők körmök olyan gyorsan fejlődnek, és sokszor nagyon élesek. A körmök röviden és ápoltan tartása nagyon fontos, hogy megakadályozzuk, hogy összekarmolják magukat és sebet ejtsenek. Minden körömvágás egy feszültségforrás volt.
 
“Miközben egy nap szoptattam, azt gondoltam, hogy ez ideális alkalom lenne a hosszú körmök rendbetételére. Gyakran hosszú ideig táplálkozott a babám, és ez volt az idő is, amikor nyugodt volt. Először a hagyományos körömreszelővel próbálkoztam, de nem volt jó. Amire igazán szükségem volt egy körömreszelő, amit nem kellett tartanom, valami olyan eszköz, amit csak egy ujjra kellene helyezni, hogy a kezem szabadon maradhasson a fiam miatt. “
 
A Thumble® elképzelésünk 2015 októberében megszületett, és elindítottuk a Baby Nails-et. Mi vagyunk az egyetlen hordható baba körömreszelő a piacon, és a több díjat nyert Thumble®-t a szülők szerte a világon szerették. Számtalan díj remek bizonyíték annak, hogy segítséget nyújt a szülőknek a Baby Nails a baba hatékony körömápolásában.

Használata

  1. Bontsd ki a csomagod
  2. Tépj le óvatosan egy darabot a baba körömreszelőből
  3. Húzd le a matrica hátoldalát és ragaszd szilárdan a gyűszű tetejére, figyeld hogy szépen illeszkedjen
  4. Vedd fel a hüvelyk ujjadra a gyűszűt és óvatos mozdulatokkal kezd el használni a körömreszelőt
Baby Nails baba körömreszelő

Gyengéd körömápolás

Baby Nails – A Thumble egy hordható baba körömreszelő, a könnyű megoldás a baba körömápolásához.
 
A Baby Nails hordható körömreszelő különlegessége abban rejlik, hogy akár egy gyűszűt az ujjadra húzhatod. A tetejére ragasztod a körömreszelőt és akár szoptatás, vagy pihenés alkalmával tudod használni és biztonságosan ápolni kisbabád körmeit.

TERMÉKEK