Az #ANY BAGS bevásárlótáskák nemcsak gyönyörűek és divatosak, hanem a környezet számára is remek szolgálatot tesznek.
Egyre fontosabb a gyártás és forgalmazás területén is a környezettudatosság. A táskák létrehozásával nagyon sokat tehetünk a műanyag hulladék csökkentésében. Poliészterből készült, nagyon tartós. Így bevásárlás során nem a zacskókban vihetjük haza a napi bevásárlást, hanem az #ANY BAGS táskáiban, így kímélve a környezetet a tonna számra gyártott zacskók helyett.

Extra okosak és szuper praktikusak az #ANY BAGS táskák: minden táska összehajtható és a zippzáros kis táskába beletehető, így mindennap magunknál tarthatjuk. Amikor szükségünk van rá, csak előkapjuk és máris sokat tettünk a környezetünkért!

A kis kiegészítő zippzáros táska duplán praktikus: amikor a táska használatban van, az apróbb értéktárgyainkat (kulcs, telefon, mobil) beletehetjük, ha a táskát nem használjuk, akkor meg egyszerűen csak belehajtogatjuk az #ANY BAGS táskánkat.

Meggyőző a minőség és a tervezés terén is
#ANY BAGS táskák a minőség és design elkötelezett élharcosai. Annak ellenére, hogy kicsi a tömegük (55g), az egyszerűen kezelhető bevásárlótáskák rakodási súlya 20 kg!
Széles vállpántoknak köszönhetően kényelmes a hordása, mérete: 65 cm magas és a 48 cm széles. A táskák moshatóak. (max. 30° C-on)
A mosható és az újrafelhasználható táskák hosszú időre szemet gyönyörködtető állapotban maradnak. Tartós, design és praktikus is!

-30%
-30%
-30%

#ANYBAGS bevásárlótáskák

#ANY BAGS bevásárlótáska/Jolie

1,990 Ft 1,390 Ft
-30%
-30%