Babymel pelenkatáska – Evie Grey Floral Dot

23,990 Ft

A Babymel tavaszi kollekciójának egyedi darabja az EVIE család, mely nemcsak a trendi színekkel, hanem az egyedi nyomott mintákkal emel ki a tömegből. Praktikus belső zsebekkel, szigetelt palacktartóval és puha pelenkázó alátéttel minden utazásra elkísér.

A külső felület műbőrből készült, a szürke pöttyök virágot formáznak. A könnyen tisztítható és vízálló borítású külső felületnek nem okozhat problémát a kiborult cumisüveg sem, egyszerűen nedves ruhával kitörölhető a táska belseje. A pelenkázótáskához tartozik egy párnázott pelenkázó alátét is, ami mosógépben 30 fokon mosható.

A szigetelt palacktartó húzózsinórral zárható – tartja a folyadék hőmérsékletét kb. 4 órán keresztül, akár hideg vagy meleg italról legyen szó.

A hosszú levehető vállpánt kényelmessé teszi a táska használatát, hiszen így nemcsak kézben, hanem keresztben vagy vállpántos táskaként is hordhatod. Az integrált babakocsi hevederek lehetővé teszik a rögzítést egy gyors mozdulattal, így nem kell cipelned, mégis minden szükséges kellék nálad lesz.

A táska főbb méretei:

Magasság: 32 cm

Szélesség: 46 cm

Mélység: 15 cm

Készleten