Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos/e-mail visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok:

A csomagolási költség és a szállítási költség Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban: 1013 Budapest, Attila út 2. A lph. III/14. Telefon: +36 70 315 88 87 (ingyenes)
  • Csomagküldés: GLS futárszolgálat: a szállítás költségét a rendszer automatikusan felszámítja a megrendelésnél (bruttó 1.150 Ft)
  • Utánvétes megrendelés: a termékek árát a csomag átvételekor kell fizetni – a rendszer automatikusan számítja fel a díjat (bruttó 1.450 Ft)

 

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.